За нас

South Mall е първият и единствен търговски център от типа мол в района на Студентски град, отворил врати за посетители през октомври 2009г. Разположен в югоизточната част на столицата, в най младежкия район на София – кв. Студентски град, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Зимния дворец и до една основните входно-изходни магистрали – бул. „Симеоновско шосе“ с 40 външни и две нива подземни парко места

Намери нещо интересно

Магазини

CLUB ICE

CLUB ICE

История: Club Ice отваря врати през ноември 2010г. Оттогава клубът е любимо място за забавление на всякакви музикални фенове, които се наслаждават на нощния живот.

Интериор: Съвременния интериорен дизайн на клуба създава на чувство за простор и уютна атмосфера, където дори най-претенциозните клиенти се чувстват комфортно! Атмосферата е съвместима с начина на живот и индивидуалност и на млади и на възрастни хора.
Персонал: Нашите готвачи са подбрали най-добрите рецепти, така че можете да се насладите гама от цветна, богата на вкус и апетитна храна. Професионални бармани и сервитьори осигуряват качествена услуга за нашите гости. Нашите диджеи и перфектния звук осигуряват много настроение в клуба. Всеки петък и събота атрактивни танцьори загряват атмосферата до изключително високи нива!

Музика: звуците на House, R&B, ретро, ​​денс и фолк музика отговарят на изискванията на всички музикални фенове.
Нашите приятели са редица известни личности от света на шоу бизнеса и спорта.