За нас

South Mall е първият и единствен търговски център от типа мол в района на Студентски град, отворил врати за посетители през октомври 2009г. Разположен в югоизточната част на столицата, в най младежкия район на София – кв. Студентски град, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Зимния дворец и до една основните входно-изходни магистрали – бул. „Симеоновско шосе“ с 40 външни и две нива подземни парко места

Намери нещо интересно

Магазини

KRIS Silver

KRIS Silver

Фирма Kris Silver е българска фирма, основана през 2005 г. Като вносител фирмата поддържа едни от най- ниските и конкурентни цени в цяла София, поради което клиентите могат да се възползват от атрактивни намаления през цялата година.

Като редовен клиент на магазина, може да получите и нашата карта „KRIS SILVER Club” за отстъпки, валидни за цялата година.

Колекциите с най-актуални модели бижута се обновяват почти всеки месец, за да бъдат задоволени предпочитанията на всички дами и господа с изискан вкус и афинитет към благородните метали и сияйните камъни.

Магазинът обединява няколко известни в цяла Европа италиански търговски марки.

Фирма Kris Silver е официален представител за Студентски град на часовниците предлагани от веригата GALDINI.

FOSSIL, DIESEL, DKNY, Adidas, POLICE са част от разнообразието, което ще можете да си закупите с 2-годишна международна гаранция при нас.

При нас ще намерите богатата гама от рекламни сувенири, пишещи средства и офис аксесоари на водещите в тази област фирми LANVIN, NINA RICCI, CACHAREL, UNGARO, CERRUTI 1881, F. BARTHOLDI, Tonino Lamborghini, Jean Louis Scherrer, Swarovski, BALENCIAGA, ICEBERG и още много други..

Доволните клиенти са нашата цел и отличителна черта.

Магазини на фирмата:

София, Студентски град, ул.”акад.Борис Стефанов” 1, магазин Silver

София, Студентски град, ул.”акад.Борис Стефанов” 35, ет.2, дясно от ескалатора – 0895 096 868