За нас

South Mall е първият и единствен търговски център от типа мол в района на Студентски град, отворил врати за посетители през октомври 2009г. Разположен в югоизточната част на столицата, в най младежкия район на София – кв. Студентски град, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Зимния дворец и до една основните входно-изходни магистрали – бул. „Симеоновско шосе“ с 40 външни и две нива подземни парко места

Намери нещо интересно

Магазини

Jiu-Jitsu & MMA Academy

Jiu-Jitsu & MMA Academy

Клуб „Real Pain” е професионален клуб по бойни изкуства, чиято основна цел е развитието на спортовете ММА, Бразилско Жиу-Житцу и Граплинг.

Основан е Октомври 2008г. от Христо Христов и Любомир Геджев. По късно към тях се присъединява и Петър Балталийски (първият черен колан по БЖЖ в България).

Клуб “Real Pain” и основателите му са първите в страната, които организират професионални състезания по ММА (включително и аматьорски правилник), граплинг по правилника на ADCC, и БЖЖ. Клубът също е и първият клуб организатор на семинари с личности като Proffesor Royler Gracie, тренировъчни лагери с Петър Балталийски (черен колан БЖЖ под Renzo Gracie) и Любомир Геджев и известни състезатели и инструктори от света. Клубът също извършва семинари и курсове за сидий по ММА, Граплинг и БЖЖ, с издаване на лицензи за страната.