За нас

South Mall е първият и единствен търговски център от типа мол в района на Студентски град, отворил врати за посетители през октомври 2009г. Разположен в югоизточната част на столицата, в най младежкия район на София – кв. Студентски град, с изглед към Витоша, в непосредствена близост до Зимния дворец и до една основните входно-изходни магистрали – бул. „Симеоновско шосе“ с 40 външни и две нива подземни парко места

Намери нещо интересно

Магазини

Morellato, Miss Sixty, Molecole

Morellato, Miss Sixty, Molecole

Модерен дух, радост от живота, хармония от форми и материали, възможност за избор: това е есенцията на марките на Morellato Group, лидер на пазара за фешън бижута в Европа.

Създател на „лесните за носене” бижута, които да бъдат използвани ежедневно и без повод, “Morellato” e синоним на продукти, които изобилстват от символични и емоционални значения, които са непреходни и представят модерния лукс. На щанда се предлагат марките Morellato, Miss Sixty, Just Cavalli. Бижутата и часовниците са изработени от стомана в комбинация с иновативни материали – диаманти, перли, естетвени камъни, 18 каратово златно покритие.

Телефон за контакти 0885 05 06 77

Работно време: 10ч-21ч

no images were found